Fysisk aktivitet

Alle barn i Espira Opaker skal på tur utenfor barnehagens område en gang i uken. Målet for turen er å få positive opplevelser ute i naturen gjennom hele året, og å bli kjent med barnehagens nærområde. Dersom det ikke er annen beskjed så går barna på tur kl. 10.00 og er tilbake kl.13.30

Barna på Bolla Pinnsvin bruker først og fremst nærområdet til barnehagen når de går på tur. For de av barna som nettopp har begynt å gå kan det være nok å gå på tur til barnehagens grillplass. Barna på Nøtteliten, Brumlemann og Helene Harefrøken har to ”Hundremeter- skoger” som de bruker fast i tillegg til lekeplassen. Hundremeterskogene har aktivitetsløyper.

Alle barn i Espira Opaker barnehage får utdelt tursekk, sitteunderlag og matboks når de begynner i barnehagen. Sekken med sitteunderlag og matboks skal barnet ha med seg på turdagen.

 

Personvern og cookies