Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Opaker du er mest fornøyd med?»

Bolla Pinnsvin
“At personalet virker oppriktig glad for at akkurat mitt barn kommer i barnehagen.”

“At barnet mitt blir tatt vare på , på en god måte og hvor mye barnet lærer.”

“De gjennomfører mye med kunnskap, turer, gymsalen, lek og aktiviteter både inne og ute. Sang og kroppskontroll i lek og sang.”

Brumlemann
“Vi er mest fornøyd med blide og hyggelige ansatte. Et flott lekeområde som frister til lek og utvikling. Vi er også veldig forøyd med at de ansatte er faglig oppdatert og levende opptatt av å bruke kunnskapen sin til å gi barna en god innholdsrik hverdag.”

Friskus
“Mange herlige ansatte som jobber i Espira Opaker! Tydelig at de bryr seg om barna våre.”

Helene Harefrøken
“Utrolig flinke ansatte! Godt for et mammahjerte å levere barnet mitt i barnehagen om morgenen når jeg vet han er så fortrolig og har så stor tillit til voksenpersonene i barnehagen, spesielt på Helene Harefrøken. De er varme, omsorgsfulle, “ser” barna og jeg sitter med et inntrykk av at de virkelig bryr seg.”

Nøtteliten
“Virker som barnehagen har gode rutiner og systemer for oppfølgning osv. Virker på meg som en meget profesjonell barnehageaktør.”

Personvern og cookies